Крафт Мастер Интериорни врати

Вратите „Крафт Мастер“ са също известни като тип „американски панел“. Подходящо боядисване (лакиране) с полиуретанова боя Ви предлага избор от над 60 различни цвята. Интериорните врати „КрафтМастер” могат да бъдат с различни остъкления, но то е ограничено от формата на самият панел. Цените на стандартните „Крафт Мастер“ врати на Еренджи са 248лв, а тези с остъкления – от 278лв нагоре, в зависимост от количеството на желаното стъкло по вратата. Вашите идеи – нашето безкомпромисно качество.

Този тип врати се характеризират със своята здравина и устойчивост. Изработват от най – висококачествените материали, за да бъде осигурен вашия комфорт и безопасността ви. MDF плоскостите са влагоустойчиви, екологично чисти и се изработват от сухо пресована дървесина. MDF за врати Крафт Мастер има гладка и равна повърхност и висока плътност.

Интериорните врати за вашия дом, офис и всяко друго помещение, се очаква освен красив дизайн на вратите, те да бъдат на високо ниво по отношение на качеството и издръжливост. Ако имате идеи за вариант на вашата интериорна врата „Крафт Мастер“ се свържете с нас. Сигурни сме, че с нашият 20 годишен опит в занаята, ще можем да Ви съдействаме за реализиране на проекта Ви.

Цените включват комплекта: Врата, каса, первази, обков. Вратите са по размери на клиента до 2,40 м на цяла врата.

Design and SEO by SS Studio