Как да защитим дома си от неканени гости? Как да създадем чувство за комфорт и сигурност на нас и нашето семейство?

Входни врати

Безспорно първото нещо, което идва наум е входната врата. Тя е преградата, която ни пази от злонамерени лица. С входната врата не трябва да се прави компромис, тъй като в последствие този компромис може да излезе много скъп. Дори да си позволите по евтини варианти на вътрешните,интериорни врати, ние не предлагаме да постъпите така с входната врата

Сигурност

Едни от важните характеристики за една външна врата са типовете заключване, броя на точките на заключване, наличието на пасивни шипове и скрити панти. Вече на пазара се наблюдават врати с няколко заключващи брави – една, две и дори три. Разбира се, колкото повече защитни механизми и системи притежава една врата, толкова по висока става цената й. Но както споменахме по отгоре, по-добре да изберем надеждна входна врата, отколкото да съжаляваме после.

Материал

Добре е да съобразите материала за входната врата спрямо няколко аспекта. Дали е за къща или апартамент. Ако е къща, какви са атмосферните условия на мястото, където ще я поставите. Ако е за апартамент, на закрито, имате избор от Метал, ПДЧ, МДФ и други.

Блиндирани входни врати 

Блиндираните входни врати предлагат решение за вашият дом. Безупречна комбинация от дизайн, стил, добро качество,евтини цени и сигурност. Ние от Еренджи можем да Ви предложим блиндирани врати с МДФ обков, тристранно заключващ механизъм с 12 точки на заключване и 2 пасивни шипа от задната страна. Нашите врати имат опция за 4 броя скрити панти в касата. Предлагаме дебелина до 90мм. Вратите ни са добри топло и шумоизолатори. Изолацията става с полиуретанова пяна или минерална вата. Лакирана повърхност на МДФ таблата и възможност за машинно или ръчно изработени орнаменти.

Design and SEO by SS Studio