Врати втора ръка

Искате да си купите врата втора ръка. Прочетете статията преди да го направите.

В тази икономическа обстановка, много хора се замислят да сменят своите стари врати с втора ръка такива. Но замислят ли се дали си заслужава? Наистина, на пазара и дори в социалните мрежи, врати втора употреба се продават на доста ниски цени, но както добре знаете, понякога евтиното излиза скъпо накрая. В тази статия разглеждаме какви са рисковете, когато купуваме врати втора ръка.

Размери

Правилните размери са едно от най-важните изисквания за вратите в България. Нашият дългогодишен опит показва, че дори в една и съща сграда могат да се намерят всевъзможно различни размери на помещенията. Трябва да сте сигурни, че крилото, което купувате ще пасне на вашия отвор. Трябва да се нащрек, ако искате да закупите продукт с обявени размери без да сте го премерили вие. Никога не се знае дали обявените размери са правилни. Накрая ще дадете пари за нещо, което изобщо няма да можете да ползвате.

Сигурност и Качество

На някои хора им хрумва да заменят входната си врата с такава втора ръка. От Еренджи твърдо съветваме срещу тази практика. Не трябва да се експериментира със сигурността на дома и здравето на семейството. Новите входни врати са оборудвани с модерни заключващи механизми и изработката им е по масивна, а и имат и добра изолация. Ако заложите на врата второ употреба, със сигурност ще се наложи да смените заключващите механизми, а може би и ремонт на повърхността на вратата. Съветваме Ви да не рискувате, а да се доверите на професионалисти, работещи с нови и надеждни материали.

Монтаж

Важно е да имате в предвид, че закупуването на втора употреба врата е само началото на процеса. След това трябва да организирате монтажа. Ако ползвате външна услуга, цената й може да бъде между 50лв и 150лв, в зависимост от вида на вратата и дали е входна или интериорна. А ако сте решили да спестите пари, може да се опитате да монтирате вашата врата втора ръка сами, но трябва да сте сигурни, че ще се справите.

Цена

В интернет ще откриете цени на врати втора употреба от 30лв до 200лв. Има значение, разбира се, дали врата е запазена, очукана, сравнително стара или по-нова. Но това е само първоначалните разходи. След това ще ви се наложи да я монтирате, което ще ви струва пари или време. Има възможност да е необходима непредвидима поправка на вратата. А ако накрая има объркване в размерите, всичко отива на кино и ще си скубете косите.

Врати от Еренджи

Доверете се на Еренджи. Ние предлагаме чисто нови врати за всякакъв бюджет. Блиндирани входни и метални врати. Красиви интериорни врати. Всичко това по ваши размери. Ако поръчате врата от нас ще получите и безплатен монтаж. Съветваме Ви да не рисувате със стари врати втора употреба, а да се доверите на нашия дългогодишен опит.

Design and SEO by SS Studio