Врати за кухня

В тази статия, Еренджи разглежда кои са най-предпочитаните варианти за врати за кухня. 

Врати за Кухня

В тази статия ще обърнем внимание на трудното предизвикателство да изберем интериорна врата за кухнята си. На пръв поглед, това изглежда доста лесно и бързо решение – харесваме си модел врата, поръчваме я и готово, имаме си завършена стая. В някои случай този подход може и да свърши работа, но не винаги.

За ваше улеснение, ние разполагаме с богат каталог от интериорни врати за кухни, който предлага множество разнообразни модели с различни предимства.

Еренджи съветваме нашите клиенти да се съобразят с атмосферата, която желаят да създадат в своята кухня и с самото разположение в дома. Понякога дори е възможно да няма нужда от поставянето на врата, ако кухнята Ви е голяма и допринася за усещане на пространство и свобода. Това важи, разбира се, ако разполагате с къща или апартамент с достатъчно пространство.

Плъзгащи Врати за Кухня

Но дори и да сте собственик на къща или голям апартамент, където достъпът до кухнята се извършва през по-голям отвор, спокойно можете да заложите на плъзгаща врата за кухня със стъклени елементи. Предлагаме стъкло защото е добре вратите за кухни да не изолират помещението, а да създават усещане за пространство, стил и хармония. Можете да разгледате монтажи на плъзгащи врати на нашата фейсбук страница. Също така, ако сте си харесали модел в Интернет, ние можем да го изработим за вас на едни от най-добрите цени на пазара. Вашите идеи, нашето изпълнение.

МДФ Врати за Кухня

Често нашите клиенти се спират на МДФ врати за кухнята си. При Еренджи ще откриете врати от гладък мдф, ламиниран мдф както и от естествен фурнир и крафт мастер. Всички врати, поръчани от нас, се произвеждат по ваши размери с цел неутрализиране на възможността за грешка. В моделите ни МДФ врати за кухни могат да се интегрират и стъклени елементи, а също така всички наши врати могат да се модифицират по вашите специфични изисквания. МДФ вратите от Еренджи са икономично и качествено решение за вашия дом.

Фирма Еренджи Груп е с 20 годишен опит в производството на врати и мебели.

Design and SEO by SS Studio