Запознайте се с една изключително интересна и иновативна врата, която комбинира едновременно функция и забава. Това е Пинг-Понг вратата, изобретение на германския иноватор Тобиас Францел. Вратата е перфектна за апартаменти с малки пространства.

Едно иновативно решение

Нямаш достатъчно място за стая за почивка? Не си сам. Повечето хора желаят да разположат няколко развлекателни дейности вътре в къщата си, които им дават нещо, което да не толкова пасивно, отколкото да гледат телевизия и да се мотаят във Facebook. Днес ще Ви запознаем с Пинг-Понг вратата, комбинация две в едно, която разполага разгъната маса за пинг-понг точно на вашата врата..

Какво представлява Пинг-Понг вратата?

Една уникална интериорна врата.От едната страна изглежда като обикновена врата с черни акценти в близост до краищата. Дори има ключалка и дръжка на вратата. На обратната страна обаче изглежда като маса за пинг-понг, която е опряна вертикално на стената ви. Истината е, че вратата е и двете едновременно. Черните ръбове маркират линиите на дупка на вратата, която е умело оборудвана с маса за пинг-понг с по-малка регулация. Завъртете централния панел и го изкарайте, закачен към рамката на вратите точно в центъра.

Пинг-Понг вратаПинг-Понг врата

Идея

Проектиран от Тобиас Францел, това е гениален начин да поставите игрална маса на етажно пространство, което иначе не би позволило. Играта може да се играе с двамата играчи в противоположните краища на вратата, пронизвайки топките до другата страна. Всичко, от което се нуждаете, е малко място за боравене с масата, когато тя се сгъва и достатъчно място за лактите, за да хвърляте всеки момент няколко супер супер изстрела за тенис на маса.
Концепцията е невероятно здрава и не бихме се изненадали да видим идеята, приета в други форми за маса с кратки нужди, като игрална маса в детската стая или съблекалня за дрешник. Първоначално само като дизайнерска инсталация, Пинг-Понг вратата е получила толкова много похвали, че сега е на път да видим производство. Засега вратата се изработва само по поръчка в Германия, където цената и е 12 600 евро.

Design and SEO by SS Studio